Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

Over ons

Attack Benelux zoekt voor elk probleem een duurzame oplossing 

Douwe Wytze Dijkstra (34) uit het Friese dorpje Metslawier is van jongs af aan altijd al met techniek en elektra bezig. Hij deed ervaring op bij een installatiebedrijf en dacht: dat wil ik zelf ook. In 2010 richtte Douwe Wytze zijn bedrijf – DWD Service – al op en in 2017 nam hij de stap om zijn baan op te zeggen en volledig voor zichzelf te beginnen. Een goede keus, want sindsdien is het bedrijf alleen maar gegroeid. Inmiddels werkt hij samen met enkele ZZP’ers met dezelfde ambities.

Het mooie aan een eigen bedrijf is dat ik de projecten nu van begin tot eind zelf kan regelen. Een goed product afleveren zodat de klant tevreden is, dat is mijn belangrijkste drijfveer. Daarbij denk ik graag mee met de klant en probeer een passende oplossing te vinden die bij uw budget past. Dit doen wij onder het motto: voor elk probleem is een oplossing.

Gespecialiseerd in duurzaamheid

Wij volgen de ontwikkelingen rondom duurzaamheid al jaren op de voet. Niet alleen vanwege het milieu, maar ook omdat we alles wat met duurzaamheid te maken heeft heel interessant vinden. Het liefst testen we eerst alles zelf uit, zodat we weten wat het beste is voor u als klant. Bovendien zijn wij op de hoogte van alle subsidieregelingen rondom duurzaamheid. Als extra service kunnen we ook de BTW teruggave voor u regelen.

Luisteren naar de klant

Vaak kunt u door simpele maatregelen te nemen al flink bezuinigen. Wij geven daarvoor graag advies. Dat advies verschilt per klant. Ieder huis en ieder gezin is weer anders. Wij luisteren goed naar de klant, want het gaat om wat u wilt. Soms is dat een hele investering, dus daarom is het belangrijk om daar rustig de tijd voor te nemen. Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Web winkel & fysieke winkel

De stap naar een webwinkel was maar klein, door een goed contact met de website bouwer hebben we besloten om de website om te bouwen naar een heuze winkel! Nu kan iedereen de goede selectie van artikelen verkrijgen tegen goeie prijzen.

Nieuwe uitdaging 2022

Na enkele jaren actief te zijn geweest als dealer van Attack hebben we de kans gekregen om het  importeurschap van Attack Benelux over te nemen van Damstra Group.

Deze kans kans pakken we natuuurlijk met beide handen aan en zullen dit verder uitrollen. Bij deze overname hoort ook het Importeurschap van Defro Nederland en de webshop HoutcvWinkel.nl ook hier zullen we in 2022 verdere aandacht aan geven.

DWD Service bestaat nu uit de volgende onderdelen:

DWD Service: Alroud installatie bedrijf met webshop installatiematerialen dwdservice.nl

Attack Benelux: Exclusief importeurschap voor de Benelux met webshop Attackbenelux.nl en Attackbenelux.be

Defro Nederland: Exclusief importeurschap voor Nederland met webshop Defro.nl

Hout CV Winkel: Webshop Houtcvwinkel.nl 

 

Kwaliteit, We willen onze klanten terug zien, niet onze producten !

 

 
Button