Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

Over Attack

Attack Benelux BV is de enige importeur en groothandel van Attack hout cv ketels in Nederland, België en Luxemburg.

Attack s.r.o uit Slowakije is één van de grootste producenten op het gebied van houtvergassers, pellet cv-ketels en hout cv-ketels. Ze leveren aan meer dan 49 landen over de hele wereld. Het belangrijkste doel en de filosofie van het bedrijf is om topproducten van de beste kwaliteit, functionaliteit en design te ontwikkelen, het bereiken van het hoogste verbrandingsrendement met respect voor het milieu en met behoud van een gunstige prijs. 

Verschillende modellen

Attack produceert verschillende modellen voor de meest voorkomende cv systemen. De Attack DP houtvergasser is een robuuste hout gestookte cv-ketel op basis van het houtvergassing principe. De Attack DP is verkrijgbaar in een standaard versie en een profi versie in de range van 25kW tot en met 45kW.

De Attack DPX houtvergasser is moderne hout gestookte cv-ketel op basis van het houtvergassing principe. Hierbij wordt het hout verbrand, waarna de restanten nogmaals verbrand worden om zo een hoog rendement te bereiken van rond de 90%. De Attack DPX is een moderne houtvergasser met hoog rendement en een lage emissie. De Attack DPX is verkrijgbaar in een standaard, profi en lambda versie in de range van 15kW tot en met 100kW. De standaard variant is door de lage emissiewaarden en daarmee het gemis van subsidie minder interessant dan de profi en lambda. Het verschil tussen deze laatste twee is dat de lambda efficiënter werkt, zelf de kleppen per branding instelt waardoor de branding een optimaal rendement heeft en de lambda via LCD-screen te bedienen is.

De opvolger van de DPX is de SLX. De ketel is daarmee net iets efficiënter, innovatiever en moderner dan de DPX. Daarnaast is de vulkamer en de boilerinhoud groter dan de DPX. De SLX is ook verkrijgbaar in een standaard, profi en lambda versie in de range van 20 kW tot en met 55 kW. Hierbij geldt hetzelfde als de DPX betreft de informatie over de standaard, profi. De lambda heeft een touchscreenscherm en kan ook verbonden worden met een app.

De Attack Pellet is een volledige automatische pellet cv-ketel. Het vermogen van de ketel is 30kW. Het voordeel ten opzichte van een houtvergasser is dat de ketel volledig automatisch werkt. Zo hoeft de ketel niet elke dag zelf aangestoken te worden en dat maakt het comfort erg hoog.

Een combinatie tussen een houtvergasser en een pelletketel is ook mogelijk. De Attack Wood & Pellet is een combi cv-ketel en stookt zowel op hout als op pellets. De Attack Combi heeft een vermogen van 25kW op hout en 30kW op pellets. De ketel schakelt automatisch over op pellets als het hout op is. Dit is ideaal wanneer u liever op hout stookt, maar niet elke dag de ketel handmatig wilt aansteken. Er is ook een DPX Combi/SLX Combi ketel, deze ketel moet handmatig van hout naar pellets geschakeld worden.

De houtvergassers van Attack zijn bestemd voor het verwarmen van woningen en kleine industriële objecten. De houtvergassers zijn gebouwd voor de verbranding van houtblokken. Het is geen probleem om verschillende soorten hout te gebruiken, mits deze gedroogd is en de vochtigheid tussen de 12-20% is. De lengte is afhankelijk van het type houtvergasser.

 

 
Button