Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

"Gasloos verwarmen 

met oog voor mens & Milieu"

Laat je adviseren

Attack Benelux BV is de enige importeur en groothandel van Attack hout cv ketels in Nederland, België en Luxemburg.

De kracht van Attack benelux is dat wij een totaalpakket bieden. Je kunt bij ons terecht voor zowel houtvergasser, pellet ketels maar ook het rookkanaal of buffervat. Wij kijken ook of de verschillende systemen bij elkaar passen en stemmen dit af op uw situatie. Opdrachten variëren van het leveren van een losse ketel, het vakkundig uitzoeken van onderdelen tot het helpen om een complete set samen te stellen om uw woningen van het gas af te krijgen.

Attack s.r.o uit Slowakije is één van de grootste producenten op het gebied van houtvergassers, pellet cv-ketels en hout cv-ketels. Ze leveren aan meer dan 49 landen over de hele wereld. Het belangrijkste doel en de filosofie van het bedrijf is om topproducten van de beste kwaliteit, functionaliteit en design te ontwikkelen, het bereiken van het hoogste verbrandingsrendement met respect voor het milieu en met behoud van een gunstige prijs. 

De houtvergassers van Attack zijn bestemd voor het verwarmen van woningen en kleine industriële objecten. De houtvergassers zijn gebouwd voor de verbranding van houtblokken. Het is geen probleem om verschillende soorten hout te gebruiken, mits deze gedroogd is en de vochtigheid tussen de 12-20% is. De lengte is afhankelijk van het type houtvergasser. De houtvergassers van Attack zijn moderne ketels die het maximale rendement (92%) uit het hout haalt en spaart het milieu door deze ecologische verbranding.

 
Button